Category Archives: Uncategorized

За компанијата

ССмедиа е компанија која постои од 2013 година. Се занимаваме со изработка на професионални веб решенија, изработка на графички решенија како и извршување на услуги во делот од маркетингот. Искуството, професионалноста и грижата за нашите клиенти се клучот за нашиот успех. Секогаш се стремиме сите наши проекти и задачи да ги извршуваме професионално и навремено, ставајќи ги потребните на нашите клиенти на прво место. Постојано ги следиме светските трендови во технологијата и маркетингот, стремејќи се на нашите клиенти да им обезбедиме најдобри и најсовремени решенија за нивните потреби.

Услуги

ССмедиа ги нуди следниве услуги: Веб дизајн Графички дизајн Изработка на логоа, банери, дизајн за флаери, дизајн за визит карти Промоција на вашиот бизнис Маркетинг услуги

Контакт

Можете да не контактирате во секое време на: contact@ssmedia.mk + 389 70 266 583 Ние се наоѓаме на улица „Венјамин Мачуковски 1а/2-5“, Скопје, Република Македонија