Услуги

ССмедиа ги нуди следниве услуги:

  • Веб дизајн
  • Графички дизајн
  • Изработка на логоа, банери, дизајн за флаери, дизајн за визит карти
  • Промоција на вашиот бизнис
  • Маркетинг услуги